Saturday, March 12, 2011

Kad jemputan

Boleh tak nak rase terharu bila tengok template kad jemputan?hehehe
Macam xcaye kat ctu ade name aku. Erk, makkkkkkkk betol ke ni anak mak nak kawen ni.. Tibe² ase sayu campor exsaited. =P

But then still ade renovation (mahahaha mcm besar je) perlu dilakukan ke atas kad, spt add no. tepon bapak aku which means Poklan kau xtau ke no. tpon bakal bapak mertua ko ni. Grrrrr.. Kad ni 100% Poklan yg handle, design pun die yg pilih. Mula-mula nak asingkan kad, tapi kalau design laen² harga pun dah jadi laen. Oh whateva la nanti kad da siap nanti korang tengokla ye aku edarkan nanti. Hehe

Suka header nama kterg yg Poklan tulis tu, Alan & Atie.. mahaha tibe² ase suhwettt plak. Aummm...

Harga kad ni quite reasonable. Aku suh Poklan amek skali ngan TQ tags kat ctu. Tapi harga reasonable tu pun lepas aku bertekak suh Poklan nego. Nak harapkan die nego, negro dulu la jawabnya.

kad dibuat di Kanda & Dinda Wedding Cards Puchong. Boleh usha web dierang, kad comei² je

Tengs ALAN =P

5 comments:

cik selamah kundang said...

tengs alan.mahahaha

myatiqah said...

diam..mahahaha

volume said...

Ala..tunjuk la gamba sample kad skali...nk tgk jgak..

PurPLe LaDy AiFA said...

atie???????? Nm cm lmbut2 gitu... Ueeeeeew. Hahaha.

myatiqah said...

aku mmg lembut pun,bru taw kewww?auwwww