Friday, March 4, 2011

HIV Test dan Harimau jadian

Done for free at Kinik Kerajaan Kulim! Hoyesh jimat singgit boleh wat beli eskrim kon kat mekDer.

Well aku ade bace review b2b mase tuggu test tu. Most of them somehow macam berdebar tunggu result SPM la, berpeluh dingin la. Aku heran perlu ke ase mcm tu.. Huhu... Aku nak tengok aku ade x prasaan mcm tu.

Hell no. Aku just ase geram marah sedih nak mengamoks nak telan abang kaunter yg marah aku sbb aku x bawak pen tuh. Wadde aku gi cek darah kot bukan nak pi tebiu what do he expect me to bring a pen? Derrrrrrr...!

Aik mcm xde ketan. Mahahaha ekceli hari tu terbegaduh ngan tunang. Aku kan, keras kepala tahap harimau jadian. Skali semalam die btol² bengang kot ngan aku, hah hamek kau menangis tersedu-sedan mcm kucing berhingus pn die xlayan. Cish.


Ok rahsia no.9 kt dalam list bawah tui ni lah..aku nak bersabar n banyak mengalah. Aku ni memang jenis keras kepala mcm batu konkrit. Hanya Poklan je kot dlm dunia ni leh tahan ngan perangai harimau jadian aku. Tapi mak aku salu pesan, orang laki ni nanti lame² kalo die fedap ngn kite die akn belah cm2 je.. Haaa menangisla air mate darah cmno pn, sape suh jadik harimau jadian. Pesan mak aku, belajar bertolak ansur & realistik. Jgn demand bukan² sgt. Wuhuuuu

So Poklan. Aku malu ekceli nk mitak maaf kt ko ni..kte kawtim blakang tabir yek..huhu... Im trying to improve myself here.

3 comments:

june said...

hahah. siap konfes. cuak la tu. klu baca pon ok. xde hal punya. ilmu alam. cuma muni xleh bace lg la. takut imagine terlebih. bwahahaha

csk.com said...

muahaha.ni nk kena ni kak jun ni.i tak imejin imejin.i baik yu

myatiqah said...

kak jun nk bgi pinjam ke?kna tggu 2,3 bln lagi..xleh bace skg..mahahahaha

muni ko jgn praktik okeh...imajin xpe..kah3