Wednesday, March 9, 2011

Jauh

Illustration idea from vclip lagu Long Distance by Bruno Mars

Boleh cari malaysia skg. Ok jangan. Sbb ni peta Pluto, bukan Bumi.

Aku suka carik pasal sbb aku rasa bila jauh, perhatian dia kat aku kurang. Sebenarnya xkurang pun, aku je attention-whore demand tinggi bajet diva.

Sila salahkan jauh.

Bila dah depan mata, haa berani carik pasal. Nak marah pun xnak tengok muka dia dah sbb takut. Sebab tu kalo dlm tepon gaduh berdegang², sbb xyah tengok muka kau. Haha

Sila salahkan jauh.

All things I have to do by myself, haruslah rasa sunyi dan kurang kasih sayang.

Sila salahkan jauh.

Tapi kalau hari² nak mtk perhatian mcm tu tanpa rasa timbang rasa dan timbang tara....

Sila salahkan aku. Sobssobs T__T

p/s - Bila nak tukar keje! GRRRRR

6 comments:

cik selamah kundang said...

kau masih ada masa 3 bulan lg babe.hahaha (back to what i've talked yesterday)

myatiqah said...

aku ambik kire byk aspek,so no thanks....mahahaha jgn mngaruks blh x.hahaha

june said...

alooloooloooooo...

volume said...

jauh di mata...dekat di hati...

ila ni said...

comey wehh lukise tu tau? huuu

myatiqah said...

k.june: ehehehhe

en.volume:dekat di mata jgk =(

ila: hehe tgh xdak kijo hehhe