Sunday, October 24, 2010

My First Time...

............alone at opis.

Siyesly, sunyi dan menyeramkan..keh3...

Hanya ditemani errors yg berjuta-juta need to be fixed. Sumpah tekanan. Lagi tertekan error tu datang dari insan laen, tapi kita pulak yg kena jadi kuli fix-kan. wadehel..

Hell nye nila jadah bila jadi kuli. Cissss.... Wahhh, rasa nak nanges.. Sungguh banyak. Aku jarang komplen pasal keje tapi kali ni siyesnye rase nak menanges.. Sob,sob.. Dahla duk sorang-sorang, pathetic betol. Kalo siang hari leh jugak jerit sikit sebanyak, release la jugak. Ni malam-malam nak mnjerit kang ada pulak yg menyahut. HUhu jangan.

Baeklah, nak nanges jap ...............................................................

Ok, dah. Comfirm tak lega. Bila laaaa nak abis ni... Keje senang yang leceh adelah tidak menyenangkan. Lagi-lagi kalau banyak. Jiwa sudah kacau. Adekah sebab ada faktor laen? Jeng-jeng-jeng.

Tidak.

Penat. T_____________________T

Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Thursday, October 21, 2010

20.10.2010

Walaupun dah terlambat satu hari, aku nak post jugak.

Kalau ikot 3 tahun lepas, 2010.2010 ni aku dah sah jadi binik orang, walaupun time tu, xde calon rasmi lagi. Ngehehehe..

Tapi ni dah 21.10.2010 ni, tak sah-sah pun lagi. maka terbuktila 3 tahun lepas punye angan-angan x menjadi kenyataan lagi.

Ceh, ingat senang ke nak kawen. Xpe, kite tggu lagi 3 tahun. Wohoooooo~

How to...?

How to handle mulut orang yg berbau longkang dan macam cibai?cabai?cili?coli?charlie?

Just ignore them.. Live your live as usual, impress your boss, work hard (eh asal impress bos dulu baru keje kuat? -ini teknik), earns monthly salary, go shopping, love your family, love what u love, buy new shirts, enaf sleeps etc,etc, etc..

Some ppl though they are way too perfect from others. U kenot give them mirror to cermin diri mereka sendiri, so why dont u just cermin diri u dulu. Ok, keyword penting adalah, ignore =P

Sekian.