Thursday, November 18, 2010

The boy who lived.

Aku dah kembali ke habit lame, gila menhapdate.. takde readers tu bukan masalah, yang penting ape dalam tengah berkecamuk dalam hotak ni leh aku adaptasikan dalam bentuk tulisan. hah hamek kau ayat.

Ok biasanya orang review lepas tengok cerita, ni aku nk review before aku tengok cerita tu. ape lagi,the boy who lived - harry potter yg makin x comey dan ron yg selekeh plus hermione yg maintain cun. kehkeh

My guess, part 1 would be kinda boring. Sebab banyak kisar pengembaraan 3 sekawan nak cari hocrux tu. Pegi menceroboh opis Ministry of Magic, balik ke tempat Harry kena serang aku dah lupe name die, then jumpa Nagini, ular Lord Voldemort.. Oh ya dalam trailer kalo xsilap aku yg bunuh Nagini tu Ron, tapi senanye Encik Longbottom yg bunuh.

Ada certain part awal-awal yg agak susah nak paham kalau x baca sampai ending, so part 1 akan jadi mcm hanging skit.. & surely aku tak sabar nak tunggu part 2, where everything become more clear. Ok xleh cite panjang-panjang nanti x suspen.

Aku pon suspen jgk nak gi tengok cite tu malam ni. Try to seduce my opismate tengok same, sbb rini ramai yg masih bercuti. Tapi xpe, kalo g sorang pn aku xkesah. nak tengok punya pasal. Kehkehkeh, sorry Poklan, i cant wait until this weekend to see the movie. Xpe, nanti aku teman hang tengok plak. Kikikikiki

Wednesday, November 17, 2010

Beautiful peoples + beautiful places

is equal to almost perfect.

Surely there is nothing that perfect in this world, so let just considered it as almost perfect. Fair n square =)

Last week runway ke Pantai Monyet (MonkeyBeach), bersama rakan-rakan sekerja yg lain. Perfect runaway. Tempat tu memang tiptop ke tiptok ke tiktok ke xkesahla tapi memang mabeles la cantiknya. Tak sangka gue kt penang tu ade pantai yg sangat cantek macam tu.
Boleh shortlist sebagai tempat hanimun x?wakakaka berangan kau yek.

OK cakap banyak tak guna. lets jom enjoyce the piccas.







sorry kualiti gambar cam harem. Tak pandai pon nak guna editor, main taram je. Heh~

Monday, November 15, 2010

..........

..and never regret....

i just complete the incomplete sentence...

thanx...

Tuesday, November 9, 2010

Lol~not so funny ok,its annoys me

Its been disturbing my mind for a while tho actually, but i tried not to write this on publish hell dear i cant! LOL

Seems facebookers well girls mostly love to posted their syiok-amek-gambar-sendiri-dengan-camera-tinggi-sikit-so-that-mata-nampak-lagi-besar. OWell, thats still fine with me. Go ahead you big-eyes, i dont give a demn.

But when it comes to the caption like this, "ahh namapak sgt muke aku yg kebudak2an bila baru bgun tdo, xsukenyeeee..." or like this, "comotnya muke xmandi,eee xsukeee..."
wtf girls!

The worst when she began to tag others with the pictures..wadehel??? Sungguh nak menarik perhatian org ke ape orang macam ini. I pity them. LOL~

Friday, November 5, 2010

Penggodam Hati


The heart hacker,

Thank you.


Yours Sincerely,
~the heart breaker Me~