Thursday, November 18, 2010

The boy who lived.

Aku dah kembali ke habit lame, gila menhapdate.. takde readers tu bukan masalah, yang penting ape dalam tengah berkecamuk dalam hotak ni leh aku adaptasikan dalam bentuk tulisan. hah hamek kau ayat.

Ok biasanya orang review lepas tengok cerita, ni aku nk review before aku tengok cerita tu. ape lagi,the boy who lived - harry potter yg makin x comey dan ron yg selekeh plus hermione yg maintain cun. kehkeh

My guess, part 1 would be kinda boring. Sebab banyak kisar pengembaraan 3 sekawan nak cari hocrux tu. Pegi menceroboh opis Ministry of Magic, balik ke tempat Harry kena serang aku dah lupe name die, then jumpa Nagini, ular Lord Voldemort.. Oh ya dalam trailer kalo xsilap aku yg bunuh Nagini tu Ron, tapi senanye Encik Longbottom yg bunuh.

Ada certain part awal-awal yg agak susah nak paham kalau x baca sampai ending, so part 1 akan jadi mcm hanging skit.. & surely aku tak sabar nak tunggu part 2, where everything become more clear. Ok xleh cite panjang-panjang nanti x suspen.

Aku pon suspen jgk nak gi tengok cite tu malam ni. Try to seduce my opismate tengok same, sbb rini ramai yg masih bercuti. Tapi xpe, kalo g sorang pn aku xkesah. nak tengok punya pasal. Kehkehkeh, sorry Poklan, i cant wait until this weekend to see the movie. Xpe, nanti aku teman hang tengok plak. Kikikikiki

7 comments:

cik selamah kundang said...

ofismate lagi serabut kena pakse sbb citer best

fika79 said...

akak dah tgk smlm dah..sangat best..berbaloi tgk berbanding the order of phoenix...walaupun harry makin tak hensem..still lurve him..haha

PurPLe LaDy AiFA said...

nak tggu part 2 kluar br nak tgk skali harung. ahhah.

dulu baca buku harry potter dr satu sampai 6, alih alih buku no 7 baca separuh, and member pinjam sampai skrg x pulang2. grrrr

myatiqah said...

haha buku 7 ade ngan cik selemah,die pnjam aku.bace jgn xbace..meleleh wooo...

june said...

salam yo! cik selamah.. buku i mana?

cik puan eLy said...

hah? tika ada blog??? aku ketinggalan..

eyanne said...

aku pn ketinggalan gak huhu