Monday, January 4, 2010

Selamat pagi,pagi,pagi...Zzzzzzzz

Eh, dah tahun baru.. Bermakna dah lama gile aku tidak menghupdate belog ini.. Sian die, shuu3, meh kite sapu dulu sawang-sawang ni.. Bagi kilat-kilat sket, baru leh duduk..

Hari ni pagi-pagi lagi aku dah terpacak kat depan opis yg x bukak lagi. Pahal awal sgt datang opis nih.. Saje, aku nk tolong aci bukak pintu opis.. Patutla P.Ramli wat lagu aci-aci bukak pintu, mmg betol aci yg bukak pintu opis aku pagi²..

Senanye aku datang awal nih, sbb nak jadi istri mithali pakwe aku dah keje kt shah alam, maka leh la aku mnumpang kaseh syg die utk hantar aku gi keje.. tapi malangnye die stat keje lebih awal dr aku. Die dah penat suh aku yg drive tapi sorry to say to pakcik JPJ kt kangaq tu, anda da silap bagi lesen kt aku.. Smpai skg kaki masih terketar3 nk tekan minyak. Jgn kate nk tekan myk, pedal minyak ngn brek pn aku konpius lagi.. X ke bahaya tu...

Oh ya.. Sila abaikan sal entry before ni.. Asal aku tetap bini no. 1, aku xkesah.. Ko kesah ke?