Wednesday, July 14, 2010

Entry Kuang Ajar..ke?

Siyesly, kalau tak tahu hujung pangkal, isi dalam deep-deep sesuatu cerita, tak perlulah bereaksi seperti tahu.

Bukan nak berlagak xnak dengar nasihat, tapi nasihat you tu x kena tempatlah. You just tahu luaran cerita je, tapi you punya ulas, makaih kalah si pengarah drama. Ke you nak buat cerita ikot skrip you plak? Semua benda mesti ikot jalan cerita yg you rasa sedap dan betol.. Adoi, like that, cannot la kawan...

People appreciated nasihat you, tapi berpada-padalah.. Nasihat pada cerita yg you assume je,cerita yg you xtau pun mane start mane hujung.. nasihat tu bukan tiket utk mengutuk secara halus & buktikan you sgt betol dan hebat. Thanks ya kawan.

Eh ape entry nih. Ahh aku punya rasa marah dan mnyampah juge. Kau peduli hape.