Friday, January 9, 2009

My First Tag....

oh...cmni ke tag...aku mati² ingat ade icon khas utk tag orang nie...then akan kua kt page orang tu, 'u have been tagged'....salah rupanye tekaanku...biasela,aku kn new blogger...peace utk aku...


1. copy badge '2008 Cute's Blogger Award' utk d ltkkn d blog anda...

nk copy ape nih...kopi o ke kopiko...xphm..nk copy kt ne...


2.Ceritakan siapa yang memberi Tag ini ..
  • dielah lelaki pojaan hatiku yg bergigi putih tapi dot...dot..dot... tu..
  • pendengar yg baek...sbbnye kalo aku crite ape² pn smpai 1 jam tnpa henti pn,die ttp akn mndengar smbil trsenyum...tp xtaula kot die senyum² sbb xphm crite aku,yg pntg die dgr..phm ke x blkg kire...
  • suke pukul aku..ingat xsaket ke...pastu leh pulak bagi aku buku bercetak Talian Nur 15999 kt dpn tu...nak suh aku repot kot klakuan penderaan die tuh...
  • penah menjalani pembedahan jantung kt IJN (sbb injap jantung die brsmbung...) faktor ni la yg mnyebabkn aku xbalas pukulan² die..lgpun aku mmg syg kt die nihh... hee (blush)
  • suke makan...gemok jgkla...salu dengki ngn aku sbb tu tamau bagi aku diet...

3. setiap blogger mest mnyatakan 10 fakta / hobi diri sdr sblm mmilih penerima award seterusnya (anda tlh d tag!!!!)


ni mcm nk promote dri sndri jek...boleh mndatangkn riak nanti nih...xpela,aku crite jgk siket²...

  1. orang panggil aku kecheq..tp aku rase aku xdela kecil sgt, xckup tinggi je..
  2. aku anak ke-2 dr 5 bradik..dlm family aku paling kecil a.k.a kiyut..
  3. aku minat gile ngn komik dragon ball...aku paling suke watak gohan ngn majin-boo..
  4. aku penah ponteng klas mase f3 smate² nk gi mekdi ngn member aku..(walhal time2 xde duit,so minum air pn jadila...gilaa apo jiwe remajee ni..)
  5. aku gile admire ngn kuceng especially kuceng aku yg nme oyen..oyen salu kena pulas ngn aku sbb aku geram ngn die
  6. kat lengan kanan aku ade urat love shaped..xpecaye?pecayela...
  7. aku salu tersasul..sbut prkataan ntah pape..name orang pn aku salu spoilkn..
  8. orang kate aku ank manja mak,tp aku kental dan tabah orangnye..xcaye tanye mak aku...
  9. kat dahi aku ade satu lekuk..parut sbb jatuh longkang..abg aku yg buat...tp aku xnanges pn time2,die yg nanges tgk aku darah²..lihat,kentalkn aku...
  10. aku amek mase yg lame hampir 45min utk siapkn tag ni ats sbb² yg xdapat dijelaskn...

4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya & mnyatakan nama mereka d blog anda..

haha...yg ni samela ngn lan..manetah aku nak kutip smpai 10 orang...so aku letak je smo yg aku tawuu lam blog ni,ok?
  1. yati
  2. apek
  3. didi
  4. atan
ni jee.....

4 comments:

lanshaari said...

amboi2...sodapnye memanipulasikan ayat..

myatiqah said...

ape pulak...aku da ckup jujur tuh..tp mmg betul mu jelesh ngn aku..kn,kn?kekeke

jalak lenteng said...

aku rase ko kene pukul lan tuh..die pn slalu pukul aku..di sebabkan die sakit aku xbrani nak pukul die..betul2 die ade kuasa x bleh dipukul..

myatiqah said...

oir emir..ko pn syg lan jgk ke?bahaya neh...
aku pnh pukol die,kalo ko nk tahu gg die ptah aku pukul la tu..hebat x?tp ko jgn pukol die lak..ok?ok?haha