Tuesday, January 13, 2009

'meki de tour...??

apo nih..kato nak poe hari jmaat..alih² esok lak nak betolaknye...xsempat aku nak buat list nak kirim ape..

nak pi mane neh..bukan aku yg nak pi,tp mereka² seangkatan ngn jejaka pojaan hati..kununnye nak g besuke ria di 3 buah negeri iaitu penang,perak dan kedah...percutian yg dinamakn 'meki de tour' ni (aku je yg namekn..huhu) akan diketuai oleh..emm ntah...& dianggotai oleh seramai...(emm xtau..)..

so buat ape aku nak post entry ni kat cni?senanye just nak buat pesanan penaja siket...oleh kerana jejaka pojaan hati turut mngambil bahagian lam acara,aku pon kenala buat² prihatin sket..walopn pesanan ini mungkin hanye dbace oleh 2org je dak meki..haha

pertama, kepada driber² xbergaji, sila pastikn anda ckup bertenaga,sehat tubuh badan dan bebas alkohol sebelom memulakn perjalanan...kepada penumpang²(trutamanye LAN,dengar ni pesanan aku nii....tau,tau...) jgn lupa memakai seatbelt walopn anda duk kt back seat..slain mematuhi peraturan jalanraya,anda juga dpt mningkatkn tahap keselamatn sesame anda...(Lan,nanti aku msg eddi,make sure ko pkai seatbelt 2...;p)

kedua,jaga kelakuan,mata, dan hati anda...ujan emas di negeri perak,ujan batu bserta angin brtiup kencang d negeri perlis,pastikn anda balik perlis lam kdaan sehat walafiat..

jgn nakal² ok?take care....(ni utk Lan je...hehehe...)

akhir kate,aku doakn korang enjoy n slamat pjalanan pegi n pulang...

p/s: Lann,jgn lupe beli ape² utk aku...tp kalo tanak beli pn xpeee....tp beli jelaa yg murah² pon xpeee....hahaha

kuceng ni xde ketan ngn yg nak pegi besukerie atau aku yg kena tinggal....huhu

5 comments:

lanshaari said...

heheh...sorie xpat bawak atie ikut..beg da penuh..lan igt sume tu..

myatiqah said...

awat..nk sumbat lam beg ke?huhu...

jalak lenteng said...

haha..asal ko tak ikut skali tikah? ..baru mesra sket..

myatiqah said...

mesra pa..tetibe aku sorg je gadis..
lgpun lan xajak pon..die xbagi aku mngganggu keseronokn die kot..cian aku xleh mkn kt macik acca lg..pe kate ko tlg tapaukn mknn macik yg besh tu...hehehe

~miE_kEr~ said...

lol..awat tak ckp kat kami..
le nye ikut lg..ko nie pe la lan..
kan bonet muat lg..
umh fly pun de kosong pe..reban sblh umh tu hah..
hahaha..jgn mare ye..nguahahaha