Friday, January 9, 2009

Link menarik~

Aku ade beberapa link website yg menarik² yg nak aku share kat cni...


1) http://www.drawminos.com/


ni kalo sape² yang tgh bosan mmg xde keje nak buat bolehla layan web ni...korang boleh just main dominos yg da sedia ade atau create korang nye dominos sndrik...buat yg simple² je...tp agak mencabar bagi aku sbb aku xreti nak susun² die...tapi jgn risau,die akn ajar korang cara² nk create domino tu nanti...enjoy~


2) http://mathway.com/

ni plak website utk korang² yang xde calculator saintifik atopn xreti nak guna calc. tu....da nmepn mathway, mstila utk solve math problems.mcm² jenis problem leh dislesaikn dlm ni... trigo,algebra,calculus smo ade...die jugak ade provide toolbar kat icon tu...nanti korang leh masukkn symbol yg korang nak...selamat mncuba..


3) http://www.quranflash.com/en/index.html

website ni pulak provide digital al-quran..memang sangat memudahkn...so,xde alasan lagi utk malas² baca quran ye adik²..just klik kat 'Enter' tu then die akn loading al-quran tu...slamat mengaji..


nanti kalo aku jumpe pape yg besh nanti aku upload lagi...biasela awal² sem xde wat pe ngat...hehehe

No comments: