Tuesday, December 28, 2010

Yay decided ady~

Boleh tak rasa macam x percaya? Rasa macam aku mimpi je lagi ni.. Rasa macam ahh lambat lagi rilek dulu. Sekali kawan aku kate die dah book tiket flite, baru le aku sentap jap. Eh betol ke nih. Nak nebes boleh? Ok boleh. Sila salahkan orang yg pilih tarikh sentap tu. Xbernapas aku hokeh. Oksigen cukup, tapi ongkosnya cam mane? Boleh aku jual oksigen secara online x? Ada orang beli x? Kahkahkah..

I dont think money is the big problem (yes it is) tapi yg lebih menakutkan adalah masa yg bergerak pantas. & i dont even decide the theme yet. Ok Poklan, boleh marah skg. Heh! Not only that, we havent survey any butik yg avail lagi kat kelantan nun. Kad? Jauh sekali. Tempah baju? Jauh jugak. Goodies? Nochyet.

Ekceli aku dah nak tempah baju akad tu, tapi makhencik penjahit tu kate xyah lagi. Sebulan before tarikh boleh buat. Watte.. Aku nebes hokeh. Skali sebulan before xdapat buat, mcm mane gaya tuh, xkan aku nak jait sendiri. Dem

Nway minggu ni aku akan ke Tepeng utk wedding member U, so boleh teros lajak ke Kola Kangso, settle mane yg patut dlu. Walopn gap majlis kami berdua agak jauh. kofkof....

Ok-ok, mari pilih theme dulu, kate Poklan.

After a few lil fights and bertegang urat saraf, Poklan has decided to choose these theme for solemnization; nice but hardly to find. Jarang nampak kt kenduri. So ape-apehal kena survey jgk dlu, tapi my mum said boleh mix and match. SO would be ok la kot. Hopefully...heeeeee















And utk reception aku plak yg decide (aik terbalik) hehehe; this theme =)

2 comments:

ila ni said...

waahhh?? tiqah?? hepp jangan langkah bendul aku hahaha

myatiqah said...

xlangkah,aku lalu tepi sikit jeee...mintappp laluannnn kehkehkeh