Thursday, December 16, 2010

I cant believe it either

Ok tarik nafassss...Hehehe sekarang dah boleh listkan checklist utk our love reunion plisss save the date sorry no actual date to give yet.. Wah wah sungguh maju kechek skg. Never cross my mind akan ohh-xleh-sebut-rase-nebes secepat ini. Dulu bukan main kunun nak tunggu 28, 29 tahun baru fikir pasal ohh-xleh-sebut-rase-nebes. Tapi xpelah, dah gatal sampai seru, kena prepare jelah. Tapi dalam hati ada Taman Awam KLCC. Kofkofkof batuk.

Ok cepat tu bukan bermaksud bulan depan,atau 2 bulan lagi. Wahh itu boleh membawa sakit jantung dan sakit poket jugak. Insyaallah tahun depan, bulan berapa, bilalah rahsia dulu. Aku boleh cakap yang memang dah harus sipi-sipi nak wajib dah untuk aku cari caterer ngan outfits utk hari itu nanti. Puh berpeluh.

Maka gigihla aku ngan Poklan buat planning. Confirm, memang kami punya plan nak wat seabis simple tapi comey mata memandang. Bukan shj sebab bertemakan SEHABIS JIMAT, tapi aku memang x suke kerawang-kerawang padat likat penuh sirat mampat semua ni. Poklan lagila, harusla dia mmg paling tak suka menda yang menyerabutkan kepala hotak dia.

Tapi kena la consider ohh-xleh-sebut-rase-nebes planner tak rasmi aku jgk a.k.a ibunda & ayahanda. Aku punya engagement pn hampir buat Poklan pengsan. Kehkeh.. Tapi itu bukan aku yg plan la..hehehe nway tQ so much momi & ayoh. So nice walopun kelam-kelibut punya preparation. also utk burnju areda aman & adik & macik-macik sekalian...hehehe cayalah i love u so guys so much *love-icon-3-bijik--malas-nak-copy-dr-gogel*

Ok first thing of all, tema. Ok xkan la melampau sgt aku nak pulun ikut tema SEHABIS JIMAT tu. T___T
Waaaahhh ape??? Tema??? Ok xpikir lagi. Baiklah-baiklah. mahu hubungi Poklan skg. tata~

kalau ada cadangan tema yg menarik tertarik kecheq memang kebomm, lehla share ngn haku takkan nak simpan sorang-sorang plak. Heh

I like this color, tapi Poklan menentang abis-abisan..Sungguh tak patut. T_T
merah pinky (ahh sejak bila??) plus orange n white. Wohhhooo~




Ok joking. Gile ke hape ni boleh berpinau-pinau mata ku.. Walaupun agak fall in love jgk tapi macam berat sgt. No thanks. =D

5 comments:

cik selamah kundang said...

ok je aku tgk.since ko putih.cuma mata sakit sikit.dah brapa warna survey?ko kena tgk majalah dah mulai sekrang.baru pilihan yg berkenan dihati....

Anonymous said...

igt cam x lawa kaler ni...skali mcm menarik la puak..hehehe

myatiqah said...

baru survey2...xtau mcm mne nk buat kptsan..takut nti g butik lagi penin tgk mcm2 kaler ade.heh


animotikus - lu poklan kn?kan da kte cantek..tapi mak mcm berishgtifar je bile org sebut nk kaler mcm ni..keh3

annadia said...

purple la babeh,,,sweet..ma feberet also...hee~~

myatiqah said...

purple da byk sgt buat..takat ni xbkenan lagi purple..hehehehe...
tapi mne tau p usha2 kt butik nti jatuh hti plak ke...=D