Thursday, December 23, 2010

Aku beli rokok tak bermakna aku perokok

Pagi-pagi datang kerje aku dikejutkan ngan panggilan mak aku yg bertanya pasal rokok letrik adik jantan aku yg dia pi tinggal dalam kete haku.

Rokok tu dah selamat masuk longkang hokey. AKu ingatkan rege rokok tu dlm soploh hengget ke, doploh hengget ke, & boleh refill2.. Kena tuka bila sampai masanya. Rupanya aku silap besar di situ. Makaa pagi-pagi mak aku dahbebel² aku psal aku pi buang rokok tu yg mak aku beli ngan rege RM 150 kunun-kununnya mmg kunun la sgt nak bagi dia kurangkan isap rokok. Kununnya rokok tu lebih slamat dari tabacco cigerette tu. ah dah smoker smoker jgk. Demit

Jadahnya dapat kat aku la, pagi-pagi da kena register lelong.com sebab nak bid rokok tu. Manala aku tahu rokok tu mahal, aku semak tgk sampah dalam kete aku, so aku pi buangla rokok tu. Wakakaka Poklan ko diam. wakakakaka

So mari sini aku kenalkan e-cigerette tu kot-kot hang ingat macam iphone ke, mcm torch ke bluberi ke hape plak kan.
Yang batang putih tula aku buang. Yang kaler cakelat tu adik aku kate murah je, mcm refill perasa la.

So aku pun gigihla email sorang brader ni tanya pasal rokok tu. Rege kena rahsiakan sebab xnak bagi adik aku pilih yg mahal. Skg aku tggu dia pilih yg mane yg dia nak. Haaaa hantu² yg merokok yg luar sana, ko pun dialu-alukan utk pilih jgk. Pastu gtau aku nak yg mane, biar aku markup tinggi sikit. Meh-meh.


Kelik utk tumbesaran sihat

Pagi yg indah. Register lelong.com semate-semate nak beli rokok. Tercemar imej aku. Demit pokmang.

6 comments:

Pert Doherty said...

Hahahaha... xley tahan... human dlm longkang sudey.. haha

Anonymous said...

try having an annalytical mind, rather than a critical one...

cik selamah kundang said...

hahahaha..terer ke ko main2 bid2?

Anonymous said...

Wahhhhhh...Joye 510. Ambik Joye 510 dik. Rugi kalau tak ambik. Hehehehehe.

myatiqah said...

Pert Doherty - tula,agk lame aku simpan..tapi ntah mcm mne terbuang plak...hahaha

animos - erk! mcm tau ayat sape...heheh

cik selamah- hahaha tau je ko aku xtau mcmne nak bid..alih2 aku contact je tros owner tu..die suh beli direct je..kakakak

animos2 - heh ko pun amek la skali,mlalui aku.aku nk markup kasi tggi langit

Anonymous said...

kau order utk adik ke order utk ko skali ni...