Thursday, February 17, 2011

Bunting...bukan pregnant

Bunting ke banting tah ejaan die?lantak la, yg penting bukan pregnant.. huhuhu jauh tu maksud die tuh...

Aku mmg minat sangat nak wat bunting kawen yg katun comey² tu, tak nak letak muke aku sendiri. Yela nanti da abes majlis nak wat pe ngan bunting tu. Xkan nak buang ade muke aku tuu... Kalau kena pijak lagila, cmno? So aku pn decide nak wat bunting katun² je. Simple, nice, art, comey, kiyut dan yang sama waktu dengannya.

At first aku ingat nak cari designer kat intenet ni tolong designkan. tapi tengok harga design campor printing mau makan rat-rat jugak duit, why not aku try design sendiri, & hantar utk printing je. Dah boleh save budget, nanti bolehla beli kasut idaman. hehehehe

Yolaa tu aku design sendiri.. Nehi mungkin, aku mane reti melukis. Aku lukis umah petak-petak aku champion la, ni nak lukis katun² kompem la phailed. Aku ade sorang member ni, mase U dulu, die mmg pandai sangat² melukis. Aku salu kagum ngan lukisan die yg bersahaja & paling impress, die guna Paint je kot.. Haa ko bayang kalo die guna software ke hape ke.. Software ape aku xtau la, aku reti design keje aku je, design mende alah laen aku xtau..huhu

So roughly idea aku nak ade beskal. Beskal tu simbolik Poklan ngan aku. Poklan dulu ngorat MekTi ni guna beskal jee nak oi.. So inilah lukisan kasarnya menggunakan paint... Sila abaikan tulisan tu.. Tapi aku da jatuh chenta ngn lukisan ni, walaupon belom edit pape lagi. Kate pn secara kasar. Hehehe.. My designer (cewahh) cakap ni roughly idea je, nnti die lukis balik kat umah sbb skg die kat opis.

Aku xkisah, tapi beskal tu comey sangatttt...i loike!



3 comments:

fika79 said...

kreatif..suka!

cik selamah kundang said...

ok jugak.tp jgn tulis guna times new roman

myatiqah said...

hehe thx..hrp2 output die pn comey nti..=)


xkan punye,jgn isau.hehehehehe