Saturday, January 15, 2011

Weng-weng around to find the best in town

Not being fussy, but after all day out to boutiques around the town without any satisfying choices, its quite frustrating. Its not that there isn't any, but the sad news is the one that I feel will make me look fabulous a bit different (canteek??) on my special day has already been booked the same date as mine. Sigh.

Luckily I have Poklan & my mok, so that there is someone to argue with and make my day whenever I'm out of mood. Except for Poklan who is all the time making that muka-ketat-mintak-penampor when he's driving. Erhhh!

Second day seems to be another disappointment, but thanks to the driver and my pengkritik bebas who never give up accompanied me till the end of the day. Alasttt, kedai paling dekat dengan rumah~tapi berkenan 2 lai baju je. Baju ketiga amek kat kedai laen,agak roogi di situ sbb pakej mmg utk 3 lai baju. Amek 2 lai, rega tetap same. Tapi bukan slalu aku cerewet mcm ni, mak aku pon layankan je. Poklan pun seems very satisfied ngan baju² tu (
Poklan jauuuuhhh lagi cerewet die pnye taste). Lagipun satu baju pilihan Poklan mmg sweet sgt. Walopun mule-mule aku ase a bit ackward nak pkai baju sweet2 mcm tu, yela-nganjing aku ape sweet² ayu² nih..kakakaka...

Nway pelamin idaman, lepas tung-tang-kung-kang ngan mak andem tu, die kate blh buat ikot tema ngan citerase aku. Mintak-mintak ape yg menjelma nanti same ngan ape yg aku duk imagine tu. hehehe


hehehe bagi clue sikit

A big list to do dah leh tick. Mom said goodies ribu-riban tu die nak beli, yela kan utk kawan-kawan die sape suh ajak ramai-rmai, kawan aku 200 pon xsampai kot =(
So skg nak pi survey terbaek punya goodies utk my friends. Dah ade a few dalam kepala, tapi xsurvey harga lagi. Erk,still have loads of things to do..

May everything berjalan lancar...........

3 comments:

Anonymous said...

hope that everything goes fine...hehe

cik selamah kundang said...

doakan jugak.aku tau hang tahap wajib sudah

myatiqah said...

thankiyu...hang tu pon same je cik selemah..