Friday, May 20, 2011

Tidak sihat tapi tak sakit. Sihat tapi rasa sakit.

Kesihatan berada di tahap yg tidak memuaskan. Tapi aku leh still bergelak ketawa lagi. haih... Baru je 3, 4 hari ni perasaan perubahan horman dalaman dan luaran yg agak mendadak. Seteress sangat ke? Aku x ase seteress, tapi bila badan ase xsehat macam ni yg buat aku over seteress nih.

Im kinda losing my appetite since last week. Tapi bukanla xleh makan langsung, just xde selera or daya nak pi cari makanan. Kalau hidang depan aku aku makan la jugak kot. Mungkin sebab last week aku kerja overtime non-stop, hari-hari balik at least kol 10,11 malam. Then minggu ni, kesihatan pun terganggu gugat jujakla. Pity me.

Secondly kitaran sahabat karib bagi sorang perempuan tulen da start gelong bulan ni. Baru je tak sampai 2 minggu lepas aku contact² ngan dia, tetibe minggu ni dia datang lagi. Haihh sebulan sekali dahla. Nyemak hokes.

Pastu aku kerap ase dizzy terutamanya kalo drive malam². Penah sampai aku benti je tepi jalan kejap sbb trlalu silau tengok lampu kete mase balik OT minggu lepas. Huh bahaya.

Banyak lagi symptom² aneh tapi cukupla tiga ni je. Nanti orang ingat aku sakit terok plak, padahal ngada je lebih. Hikhik..

Aku perlukan soul treatment bak kate Poklan, not only body treatment tu. Hehehe marah letew aku asek duk pi spa je. Nway Sabtu ni (yay esok) massage & scrub kt tempat biase, hope can release a bit steresss aku ni huhuhu

How I wish Poklan are here. Sobs.. Cane la nak PJJ nih, demam sikit dah majuk xnak pi kinik sbb xde orang teman. Pi shopping sorang² gagah plak. Ngade². Hahhaha

3 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

waaa ade massage2.. nyampahs! aku jeles!

cik selamah kundang said...

yang kau nk bantai hagen daz kau tak lalu pulak?

myatiqah said...

sakit woooo...tapi lpas tu lega gilee..hehhehehe


xmkn nasik ngn lauk pauk tu kre xlalu la tu.kalo lalu, smo bedal