Friday, May 27, 2011

One happy day

One picca tells thousand stories. I have thousand piccas that telling u one story. HAPPY!!

HEHEHEHE

Mana tak happy kalau kampeni organize makan² kat hotel time² tengah tensen mcm ini kan.
At least ketensenan aku ngan kerja boleh diabaikan seketika bila dijamu ngan makan di E&O Hotel, Penang.
No worries on my diet (to mom hahaha :P) I already underweight. Ok tipu. Hahaha.
No really, but I've done some medical checkup due to my dizziness and some more. Doc kate bp aku rendah sikit, sikit, nothing much to worry pn. Sbb before ni aku xpenah pn kena blood pressure rendah. Xckup tdow ke, xckup makan ke, bp maintain je. Maybe this time campur ngan tensen sikit², makan pn xtentu hala, bp turun sikit. So doc suh aku makan je 3x sehari, in small quantity kalau still nak diet la.

AKu just berharap aku leh siapkan kerja aku just before this weekend is over. Then I will have one week of good time for the preparation utk diri sendiri. Berdoa.

"I wish u're here..."

Sushi. Banyak lagi makanan tapi xde gambar, nak makan la katekan, xnyempat nk bgambar.

Aiskrim yg mabeles

Tak sedap upenye menantang ni..yakkkss

Watak utama kenala duk tengah².

5 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

salmon sashimiiiiii! kalo aku makan tu je dah cukup. huhu. kuih kura2 x makan?

cik selamah kundang said...

gambar peluk mana?

eyanne said...

muni xabis2 ngn pic pelok dia tu..ngn ajim ke? hahaha

Anonymous said...

duduk kat depan sbb takut xnampak kalo posing berdiri..kene lindung dgn orang..keke

myatiqah said...

eppa: kuih kura² wat animal is dat?huhuhu

csk & eyanne: kalo aku uplod gmbr stim ko (muni) dlm kete bru die diam hahaha

aninimos: yela sbb da kurus kannnn hahaha..smcam je aninimos nih haha