Sunday, May 29, 2011

12 days check list

Sementara tunggu run verification yg supersaiya lembab, meh tengok ape lagi yg aku xsetel hewhew

  1. Akad (kompemla belom)
  2. Baju akad (dah siap beading, tengah touch-up by Kak Ida)
  3. Awning putih (just in case xberkenan ngan awning Mak Andam)
  4. Stoking kaki (ritu salah beli, beli yg sarung sampai ke langit, pjg gileee)
  5. Edar kad (still ade +-50 keping tak dieedar.hoh sempatkah)
  6. Bunting (dah ade design belum print, mane ye murah²)
  7. Petunjuk arah dan bunga manggar (to be done kat umah)
  8. Cake hantaran ngan kawen(deposited RM100, balik ni nak jumpe cik Baker utk kompem design)
  9. Photographer (abg sendiri ko ingat free?deposited RM400)
  10. Framing gambar pre-wedd & cintan-cintun (tengokla kalo sempat, mcm xpenting pon, ngade je smo ni)
  11. Fitting baju sanding (8hb. sekali ngan bayor full ade lagi RM150)
  12. Fitting baju persalinan ngan confirm design bilik & pelamin (8hb jgk sekali bayar full ade lagi RM450 matilerr teeenokk)
  13. Isian goodies bag utk rombongan ngan kawan² aku. (kat umah nti)
  14. Pin & kerongsang (emergency case)
  15. CD lagu (dah burned tapi nak tambah sapetah ngade nak tambah ni hish)
  16. Sejadah utk Poklan xbeli lagi. hoh
  17. Inner merah ngan putih (dah beli putih ritu tapi gatai p pakai dah, so dah kembang sikit kt lengan n warna pn dah xputih mane dah hahaha)
  18. Homestay 1 (deposited RM100, balance RM 300). Homestay 2 (free of caj muhehehe)
  19. Hand bouquet utk akad
  20. Servis ketooo before balik waaaaaa dohwit lagi (cuci kete skali)
  21. Hohoi banyaknye helllpppppppppppppppppppppppppp;(

Reminder utk dibawa pulang ke kampong nanti. Yolaa aku kan si pelupa tahap gaban.

  1. Kasut
  2. Goodies bag + favor box
  3. Love felt (bkn perasaan cinta ye)
  4. Kad utk diedar d klate plak
  5. Camera hoh² blh trlupe plak yg ni
  6. Baju ehem ehem kofkofkof
  7. Coklat bar dlm peti
  8. Baju akad jgn tertinggal wehwehhh


Less than 2 weeks. Sungguh berdebar hati ini.



4 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

arini ISS super lembab. aku nye pon x abes2 lg..

tapi ko nye list ni giler panjang.. hoii org len buat tu sebulan sebelum.. yang ko ni dah 12 hari x settle2 lagi.


hahah. cuak x? cuak x?

myatiqah said...

woi woi panic attacked!!!

~miE_kEr~ said...

inai amcm??mekap2..kalo pakai la..kekeke..sje nk igtkn..sbb akak ak lupe cari ari tu inai..pastu nk wane merah menyale lg..keke..

myatiqah said...

kimi - hahah inai botol tu pn boleh...pkai malam b4 akad, hehehe..lan kte xyah inai2 pn xpe,die serabut tgk.hahahaha