Thursday, April 28, 2011

Baju siap, duit pun melayang lagi.

Baju akad da siap. Aku xtau pun dah siap. Aku pi singgah kedai jahit tu tadi sbb nak tambah duit deposit. Sekali die kate bru je siap, die pulun wat 3 hari je. Wahh amoi ni, hebat. So alang-alang aku try la tros. hehehe

Guess what? Baju tu perlu di-adjust skit kat bahgian pinggang ke bawah. Uik, banyak sgt ke turun berat aku ni. Aku ase aku dah benti diet dah atas nasihat² org terdekat yg xnak aku jadi tiang letrik nanti. haha.

Tapi siyesly aku suka design baju tu. Leh wat baju raya. Hahaha jauh tu berpikiran. yela menggigil bayor mahal-mahal kalau pakai sekali je. Satgi aku raya 3,4 tahun pakai baju tu je, buliss? Tu pun kalo size badan xberubah la kan. Hahaha

Next to do, jahit beads kat baju tu. Aku try tanya amoi tu kalau die yg jahitkan die amek berapa. Die kate xberani nak amek sbb takut xsempat. Ayokkk risau. Aku mtk tolong opismate yg jaitkan, die pn xberani sgt nak janji leh siap within 2 weeks. Ayokkk

Tapi xpela, jait yg mane mampu, sikit² je, aku xnak la baju aku tu nanti berat ngan beads.. heheheh...


3 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

cine tu smgt kalo bab2 baju kawen ni.. aku nk hntr bj ke situ gk ar. bj mengandung. haha

eyanne said...

cina mn neh? hehe

Dhya said...

aku dah jumpa ko...^_^