Sunday, September 25, 2011

Cerita Header

Begitu gigih skali aku mengedit header kat atas tu. Padahal time duk kat opis tu sempat lagi mengedit. Oi, bukan working hours ok, tapi time malam-malam kununnya nak berOT tapi ended menginvisible-kan instant messaging (IM) dan tutup terus work station, bukak blog. Bagus bukan. Namun haruslah ku tolak jam OT, kang tak baraqah plak hasil pendapatan, dahla nak bayar zakat pendapatan pun liat. Tak bagus, tak bagus.

Gambar pertama bajet pengantin sengeh-sengeh depan pelamin tapi pakai baju kurung tu masa raya 2011. Raya tahun nilaaa, first time beraya laki bini syok wooo.... One of my best buddies kawen ngan rakan sekolah rendah dia yuuu... Jiran sebelah rumah pulak tu. Tak gaduh nak berebut balik raya mana. Ni aku ni raya tahun ni belum habis lagi dah menitik air mata mikio tahun depan tak dapet eden nak beraya sama omak eden di kampung. Sobsob...

Gambar second ala-ala gediks manja itew baru lepas akad. Harusla menggetis habis kann, nasib baek sedar diri photographer time tu adik aku maka sopan la sikit gayanya. Kalo ikotkan hati dah ku terkam-terkam dah, dah halal beb. Ko hade??? Hahaha
Yang atas tu tulisan berwap-wap. Hah saspen tak? Berwap yuuu. Lu pikir la sendiri. Hahaha

Yang 3rd one gambar gangster posing ayu kat dalam hutan. Time ni gambar aje nampak manis, tapi sebenarnya tengah ade isu hangit tu. Nasib baek ada 2 lagi member ikut time ni, kalo tak ngan aku-aku hangit dikerjakan. Tapi sendiri punya cari pasal kenala redho je. Hahaha... **Setelah hutan tebu dan lalang-lalang tajam yg kita lalui, akhirnya kite dinobatkan jgk sebagai suami isteri. Terharu ai, walopun yu selamber je kan tak datang minggu ni sebab yu lagi sayangkan kete yu dari ai ni, nak pi servis la hape la ai tacings yu makan pun tak lalu, gi kenduri umah orang pun makan sikit je tawww sebab hati tengah jeles ngan kete yu tu. 2 mangkuk mee kari sepinggan nasik hujan panas bergelas-gelas float ngan secawan triffle tu ai kire macam makan sikit je hokehhhhh.....Tapi xpela, tanpa kete yu, mesti ai hari-hari naek bas bau tengik kat Shah Alam tu...sobsob kesat air mata.. Minggu depan kalo yu xnak bawak ai pegi makan meatball kat ikea ngan belikan set pisau yg kaler-kaler tu kat ai, ai mogok xnak turun KL** guuuguuu.. Ko percaye?

Ok next gambar feveret aku. Lukisan ni encik hubster lobster yg lukih time jaman mengorat dulu. Chumil kan beliau. Dahla sayang kete dari aku, pandai melukih plak tu, comel sungguh. Hey sukati aku la nak puji laki sendiri. Ko pegi maen jauh-jauh kalo xsuke. Hahaha

Motip lukisan laki tu tengah pegang handbag?? Tatahan yang pompuan tu tengah dukung baby, siap ade kucing seko. Nway aku harap rumah kami nanti tak adelah sebesar tapak tangan boleh muat kami dua orang je mcm dalam lukisan itu. Aminnnnn....

Last dua cinonet tu, gambar aku tengah pegang kad yg husbter lobster bagi masa tengah dating kt KLCC makan popia supersister yg super shedap lagi besar mcm betis aku. Next to it gambar tengah kuish-kuish bungeeee kununnye maluuuu tapi mahuuu mase majlis pertunangan kami.

Gigihhhh kan hakuuu????

Miss my hubster lobster. sobsob...
*mood meghajook kabhi kushi kabhi nehi hey*

1 comment:

yana said...

cantik2! header ko. A taste of love? hhaha..aku ske tgok citer tu.