Saturday, June 27, 2009

Entry Tak Tersusun

Wooo woooo windu sama blog sndri..peluk cium die.mmuah, mmuah.. Lamenye xonline. Banyak plak hupdate baru kt seblah ni, xnyempat aku nak baca. Skg kn tgh bz.. Eceh bajet keje. Xpe, yg penting dapat duit, mcm gaji la tuh.. Hahaha

Baru 2 minggu aku duk cni, tapi kdg2 rase mcm duk Indonesia pn ade, kdg2 mcm duk bangladesh, esoknye rase mcm duk Myammar pulak. Untung betol idup, tayah kuar duit gi melancong. Duk je dlm negara, tp mcm luar negara wa ckp sama lu...
Nasib baek ade rakan2 sekitar yg fasih berbahasa Melayu. Bukan mat indon atau mat bangla yg fasih brbahasa Melayu ok.. Ingat ape, dierang lg terror speaking malay than u do u know.. Harap hidung je mancung lebey sket. Hahahaa

Aku dah jd ank perantau skg. Eceh.. Xdapat kshsyg yg mncukupi da wooowoooo T___T
Tp cni rmai member, so senang la jgk aku nk paw ke, nak ajk kuar makan ke then paksa mereka yg belanja sbb mereka duk ngn family kn aku duk sndrian.

Weh weh mikel jeksen da mati ke?wohh aku sgt ktinggalan skg x aci ni nak kna reg broadband nih woh bajek gaji beribu-beri juta ringgit ke huhu hanya tinggal kenangan la weh.... Kat opis xleh nk online salu sbb guna linux Os satgi kang hang design aku mampuih nk kna buat balik..huhuhu..

Aku ni tiap kali datang tmpat baru ade je yg x kena. Dulu mase LI kt penang, aku jadi alergik ngan semo bende. Pantang sentuh sikit jadi merah-merah lalu marah. Skg ni aku xtau la aku buat ape smpai bibirku jadi spt angelina jolie hahahaha ok tipu. Tapi aku jadi mcm mangsa dera aa bibir aku tetibe pecah lalu bengkak mcm cite nustan kat tv salu hero kna belasah luka kt bbir je tapi orang jahat kena tmbuk skit dah mampus haaa macam tula bibir aku skg. sakit wooo

okla nk pi usha-usha entry korang lak.

11 comments:

nasmer said...

ko kje ape skrang?

Eima Jer said...

wahhh..
dah keje =)

hmmm banyak minum air masak..
cuaca skrg panas

jalak lenteng said...

H1N1 kot..g cek doktor..tak pn bibir ko nak jadi macam si eima tuh..nice jugak.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

ko duduk kat ner Tiqa.Dating jom.ko blanja.wakakaka...

lanshaari said...

ooo...da keje la orang tuh..bgus2..eh..keje ke pegi kelas ?hehehe

Mon said...

Krg ksh syg la,dok negara org la,pow la,*michael jije* la,ehh,michael jecksen la,keje la,bibir bengkak la..Byk la ko nyer masalah eh.Keliling pinggang.G mandi bunge la tikah..Badi lan ko kene ni smue masalah je yg ko dapat..ahahah..Lan..mane vacuum ofis kite lan.Meh ak tlg vakuum kan bibir minah ni kasi elok balik.
*p/s;Lan nak sebat bontot ak ngan hanger pasal kutuk2 ko tkah..Amboiiii diaa~~..Sayang kat hang noo..

Eima Jer said...

refer kepada komen jalaks:

emir, sila senyap sat!
grrrr

~Pengembara Sepi~ said...

yang sudah tu sudah lah

lanshaari said...

senyap r mon...haha

Fendy said...

ceh kerja asyik online je aku tengok dari belakang

myatiqah said...

nas: keje goyang kaki

eima: baek

jalak: bbir aku da ok laaaaaa

razi: wahh ko..aku gtau ina kang..tp kalo ko nk blanje xpe,aku xgtau..ahaha

lan: sape neh?sebok je..p maen jauh2..ahaha

mon: ni ape nih..skandal ngn lan ke ko ni,maen bontot2 plak..xsnunuh tol

eima lg: tabuh je kepala die tuu...

pengembara: ya bibir sy sudah baek..sudahla..

lan lagi: ni je komen?xrumantik betol..skit2 mon..jeles i tau...kakakka

fendy: banyakla ko..ko pn sme je..hahaha