Sunday, June 12, 2011

Syukur, aku kini isteri =)


Syukur alhamdulillah dah selesai semua. Bersyukur sgt majlis berjalan lancar. Dengan sekali lafaz, aku kini dah sah menjadi isteri kepada Mohd Azlan Ahmad Shaari. macam xpecaye. Sekarang pun still ase xcaye lagi, still ase teragak2. Macam, eh betol ke ni laki aku. Hahah

Gambar laen2 nantila uplod lenkali. Tgh dalam mood nak bercinto lagi ni.Hahah..

Well actually kalo before kawen ko akan ase sangap2 sikit, but then once akad dilafazkan, saat laki ko cium dahi tu ko akan ase satu perasaan aneh yg totally bukan sangap.. Hahaha. So kalo nak tau ape prasaan tu, kawen la cepat2. hehehe

2 comments:

cik selamah kundang said...

bodo ko ni.aku benci ko hahah.btw,tahniah

a.N.I.s said...

congrats kak tiqah.

sori tak dapat nak attend. doa dari jauh saya untuk kamu dan suami. :-)