Friday, March 26, 2010

Kerja Barukah Kerja

Hahaha apa nih gelak-gelak sebagai pembuka bicara. Dah lama tidak menulis maka terasa agak kekok untuk mengeja. Baiklah azam tahun baru ini mahu menggunakan ejaan penuh no more short form. Eh ini sudah bulan Tiga masih consider tahun baru ke?

Ok dah dapat kerja baru. Memang sangat baru- baru 5 hari. Ya hari ini baru hari ke-lima tapi sudah kembali aktif membelog. Apekah?

Bukan niat aku nak mebutakan gaji tapi memang project tak ada lagi so takkan nak buat-buat rajin plak. Lagipun bukan senang-senang boleh access design tools pastu main lukis-lukis supaya nampak busy. Tidak boleh sama sekali.

Oklah nak buat ucapan untuk diri sendiri plak.

"Semoga berjaya,titik"

3 comments:

yati said...

congratz and gudluck.. working life is damn tough.. but, no matter wut, life must go no... hehe

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kau keje mana?

myatiqah said...

yati- tenkiu..baru seminggu stat..ketensenan masih blom trase..ngehehe

raji- kat kulim hitech..