Saturday, September 12, 2009

Sape nak duit raya, datangla beraya..

Wahh lama gila asenye aku tak hapdate blog ini.. Bukannya tak ada masa atau tak ada cerite, mase aku hampir 12 jam sehari depan pc.. just malash je nak menaip, atau yg sebenarnye aku sedang gigih melakukan sesuatu sekarang?jeng,jeng,jeng.... biarlah rahsia dulu...hehehhe

Dari cerita jumpe mak & bapak mertua (eh tertinggal bakal kt depan,hihihi insyaAllah...), balik perlis, konvo yg beshh, 1st time dapat bungeee dr incik bok setelah 2 tahun (kecuali die penah bagi aku bunge kertas yg die curi2 petik kat tepi padang bola ituu..haaa!! kantoi mencurik..!! tapi rumantik ohhh terharu), jumpe mak ayah aku, balik kampung, me day out with my mother (hehehe....), bebuka kat opis selama seminggu, sempat lagi cabut gi bazar time opis hour hohoho, balik kampung agi yeayyy dapat berbuke ngn mak ayah aku walopun menu berbuka mereka semakin kebaratan ohhhh xde nasik utk akuu,, tapi sedap, hihi tq mok i lap u, balik shah alam bebuke ngn adik aku ngn incik bok kt apebugogi restaurant yg mahal nak mampos baek aku suh incik bok belikan aku baju raya ke hape ke, then planning nak belanja member aku tapi kat seksyen 2 jela...ok la tuhh fendy oii ko jangan nk demand2..

Ok ini karangan rumusan kurang 120 patah perkataan untuk sepanjang bulan ni... Walaupun dah terlambat dan masih terlalu awal, aku nak jugak mengucapkan Selamat Berpuasa dan Selamat Hari Raya buat seluruh umat Islam di mane2.. err nak kecualikn indonesia leh.. sbb aku marah (cishhh,racist...) ok2, utk semua... Maaf zahir batin...

Semoga tokwan aku cepat sembuh...

8 comments:

~miE_kEr~ said...

btoi ke le dpt duet raye..
ak dtg la mcm nie..hahaha

Fendy said...

pergi bazar cari cendawan goreng. yum yum

myatiqah said...

haa dtgla...tp aku bg dwit raya utk bdak bwh umor je..agk2 ko kategori mne?


double meaning tuh...hmmm....[wakakaka]

nenek™ said...

nak dt rye!!!!! rm 50>>> ok.. kalo below,nggak mau

mON said...

Ana rasa ana kenai sama itu Incik Bok..Hak ala name.Nyampah i~

myatiqah said...

demand tol nenek..nenek la yg ptt bg dwet kt cucu2 nie...


sebokla ko...ko ingat die sorang jeke bok dlm dunya ni..hahahah

Anonymous said...

Moge2 tok wan ko semboh cepat ye..
Kim salam terubok masin kat cik bok ko tu wei.

-Mon-

syahbandar87 said...

slmt hr rye..maaf zahir batin..salam perkenalan:)